header2

Cardio

Cardio is een uitstekende manier om aan uw conditie te werken en om af te slanken. Cardio kan ook worden gedaan om hart- en longconditie op te bouwen. Tevens wordt met cardio training de doorbloeding van het lichaam verbeterd. Wanneer u wilt afslanken is fitness in combinatie met cardio zeer aan te bevelen.

Bij de Spartaan vind u een aparte ruime cardio-zaal met onder andere: loopbanden, steps, hometrainers en roeimachines allemaal van het merk Technogym. Wanneer u begint met cardio is er bij de Spartaan professionele begeleiding mogelijk. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Dit kan via de website ( rechts bovenaan), telefonisch 06-15074166 of via e-mail info@lkvdespartaan.nl.

Naast het reguliere cardio is er bij de Spartaan ook de mogelijkheid om aan Virtual spinning te doen. Virtual spinning is een virtuele les die plaatsvindt in een daarvoor speciaal ingerichte zaal. De lessen worden door middel van een beamer op een groot scherm geprojecteerd. Door het fietsen, in groepsverband of individueel, verbrandt u een groot aantal calorieën en bouwt u tegelijkertijd een goede tot zeer goede conditie op. U heeft de keuze uit verschillende virtuele parcours met onder andere: de Alp d'huez, de Amstel gold race, de Engelse kust, het Spaanse binnenland, een tocht door Den Haag en nog vele andere virtuele parcours.

 Kopie van 44.jpg