wat

kost het?

De Spartaan streeft ernaar om sporten voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom rekenen wij geen inschrijfgeld, stellen wij geen verplichte automatische incasso en word je niet verplicht tot een jaarabonnement. 

Wij hanteren de volgende prijzen:

gewichthef-les

Deze lessen zijn onder begeleiding van een personal gewichthef-coach.
10% korting voor studenten op ieder lidmaatschap.
Minimale opzegtermijn is twee weken en geldt voor alle lidmaatschappen.
Eenmaal betaalde lidmaatschappen worden niet gerestitueerd. Wel kun je jouw abonnement, binnen een bedenktijd van 2 weken, doorgeven aan iemand anders.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

© 2021 | L.K.V de Spartaan